Tabaka Magnetler

101_1Magnetler, reklam amaçlı kullanımlarının yanı sıra yeni yılına yeni girmiş bebeğinizin resimleriyle, yeni yaşına girdiği tarihiyle de tasarlanabilen oldukça eğlenceli ürünlerdir. Bebeğinizin doğum gününde çektiğiniz en güzel resimlerden birini ve doğum tarihini bu sektörle ilgilenen firmalara ilettiğiniz vakit size harika tasarımlar sunabilmektedirler.

Çocuğunuzun fotoğrafı, ilgi duyduğu çizgi film kahramanları içerisinde mükemmel bir kombine ile hazırlanmış magnetleri gerçekten çok seveceksiniz. İsterseniz bebeğinizin doğum tarihiyle birlikte doğum saatini de belirtiyorsunuz ve isteğiniz doğrultusunda hazırlanan magnet tarih ve saat gösteren bir magnet olarak hazırlanıyor. Üstelik magnetin saati tam da çocuğunuzun doğum saatini gösterir halde hazırlanıyor. Saatin arkasındaki resim ise bebeğinizin eşsiz fotoğrafı olacaktır. Siz de bu eşsiz saat magneti buzdolabınızın kapısına büyük bir hazla yerleştireceksinizdir. Hayal gücü yüksek olan firmaların magnetlerle daha ne işler başardığını internet sitelerini gezerek öğrenebilirsiniz.

Magnetler artık sadece reklam sektöründe değil aklınıza gelebilecek her sektörde karşınıza çıkabilecek konseptte tasarlanmaktadırlar. Tabi ki bu da insanların talepleri doğrultusunda gerçekleşmektedir.